tiistai 29. lokakuuta 2019

Kohteessa

Eilen illalla saavuimme Mönchengladbachiin ja oikeammin Rheydtiin. Rheydt kuuluu Mönchengladbachin alueeseen mutta on oma pienempi alueensa. Mielettömän upeita rakennuksia jokapuolella. Historian havinaa. Barbara kertoi meille ajomatkan aikana kaupungista.


Annien koti sijaitsee ihan koulun naapurissa, joten koulumatkoihin ei aikaa mene. He saivat ihanan omalla sisäänkäynnillä olevan huoneiston. Molemmilla on omat huoneet sekä kylppärit. Tilat on vasta remontoitu ja remontti itseasiassa jatkuukin vielä. Ihana kun pääsivät täysin uusittuihin tiloihin!



Barbara esitteli meille vielä lähiympäristöä, haimme iltapalaa kaupasta ja saimme pienen jaloittelun. Minut hän saattoi hotellille tämän jälkeen.

McDreams Hotels Logo


Hotelli on myös täysin uusi. Matkustaessa usein sattuu ja tapahtuu. Meidän lennon laskeuduttua avasin puhelimeni koska hotelliin tarvitaan pin-koodi ja kenties Barbara laittanut viestiä. Nooo... eipä puhelimeni toiminutkaan. Ei koodia siis. Sain nettiyhteyden Annilta ja sain selvitettyä, että operaattorilla oli isoja ongelmia ulkomailla olevilla.
Hotellilla onneksi oli vastaanotto auki ja olin ottanut kuvan varauksesta, joten sisälle pääsin. Puhelin alkoi myöhään illalla toimimaan onneksi. Kummasti sitä on riippuvainen puhelimesta nykyisin. Kaikki tiedot siellä.

Sitten nukkumaan ja aamulla pääsemme kouluun tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kouvolan seudun ammatiopiston hius- ja kauneudenhoitoalan ammatinohjaajan tunnelmia Saksassa.

Minun lähtöpäiväni

Aamu varhain herätys ja nokka kohti juna-asemaa. Illalla olin ennättänyt käydä tutustumassa reittiin ja mistä juna lähtee. Aikataulu olivat ...