torstai 31. lokakuuta 2019

Minun lähtöpäiväni

Aamu varhain herätys ja nokka kohti juna-asemaa. Illalla olin ennättänyt käydä tutustumassa reittiin ja mistä juna lähtee. Aikataulu olivat sen verran sekavat, että apua jouduin pyytämään. Aamulla pääsin siis suoraan oikealle raiteelle junaa odottamaan. Vaihto oli Dusseldodfissa oli vaihto. Oikea raide löytyikin heti mutta kummallista, ettei siellä ollut muita. Kaikki kuulutukset saksaksi ja näyttötaulussa luki jotain. Google translate käyttöön ja selvisi, että kyseistä junaa ei tule. Onneksi paikalla tule muita matkustajia ja sain apua mihin pitää mennä ja matka jatkui.















Lentokentällä oikeaan terminaaliin pääsi "lentohissillä" ja olinkin jo nopeaa lähtöportilla. Matka oli antoisa ja tarjosi todella hyvät antimensa. Sain tietää paljon heidän opetussysteemistä, työelämästä ja elämästä muutenkin. Suosittelen jokaiselle vastaavaa pyrähdystä johonkin maahan, mikäli vain mahdollista on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kouvolan seudun ammatiopiston hius- ja kauneudenhoitoalan ammatinohjaajan tunnelmia Saksassa.

Minun lähtöpäiväni

Aamu varhain herätys ja nokka kohti juna-asemaa. Illalla olin ennättänyt käydä tutustumassa reittiin ja mistä juna lähtee. Aikataulu olivat ...